lauantai 31. toukokuuta 2014

Pieniä kesäiloja


 • Eilen tuli nähtyä kesän ensimmäinen sateenkaari. En edes muistanut, saiko toivoa vai liittyikö asiaan lastentaruissa ainoastaan kaaren pään ja aarteen etsiminen. Toivoin silti, ihan normaalia ja pienehköä asiaa.
 • Näen erästä ihmistä sattumoisin taas. Pelkäsin suhtautuvani häneen epämukavasti, mutta en sittenkään. Hienoa. 
 • Pääsen ehkä entistä matalammalle lauleskellessani. Hauskaa. Yksin kaikessa rauhassa mörinän laidoilla hönkiminen on tuottanut tuloksia näköjään. (Harjoittelu on varmasti ihanan kuuloista.)
 • Laulamisesta tuli mieleen, että odotan kuin kuuta nousevaa Killer Karaoke -ohjelmaa. Sitä, missä lauletaan pöllöissä tilanteissa. Aivot narikkaan -telkkumöllötys on korvannut kännäilyn. En katso enää pelkästään lähinnä leffoja, vaan joinain päivinä oikein metsästän esimerkiksi tarpeeksi ajattelun stoppiin saavia puolentunnin päällenaurupläjäyksiä.
 • Teen tänään jotain, mitä olen tehnyt viimeksi 10 vuotta sitten. (Eikä puhe ole seksistä, eh heh. Vuosikymmen sitten olin muuten vielä neitsys, jessus.)
 

6 kommenttia:

 1. Tästä vähän mallia lauleskeluun... http://youtu.be/Z_8CPhfTxyU

  ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei apua, hahah. Alkoi sattua äänihuuliin pelkkä kuunteleminen.

   Poista
  2. Minun suosikkini mörisijöistä on Lee Marvin. Hän levytti tietääkseni yhden ainoan biisin, joka nousi ainakin Britannian singlelistalle:
   http://youtu.be/NTymtAbaG08
   Hän ei yritä pakottaa ääntään alas. Päinvastoin hän tuntuu välillä yrittävän nostaa sitä, päästen paikoitellen jopa pianon alimpien koskettimien tasolle :o)

   Poista
  3. No kuulostaa tosiaan ihan mukavalla tekniikalla / omalla äänellä laulamiselta. Mainita pitää ehdottomasti muuten oma suosikki Cohen näistä mr. Matalista. Tosi ihailtava monitaituri vielä.

   Poista
 2. Hyvin, hyvin geneerisiä paljastuksia ottaen huomioon, että blogi on anonyymi. Melkein voisi kuvitella lukevansa horoskooppia: "Tapaat erään ihmisen sattumoisin, mutta yritä suhtautua häneen luontevasti. Teet jotain, mitä et ole tehnyt pitkään aikaan." Noh, eipä ainakaan ole pelkoa paljastumisesta :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli periaatteessa cliffhangerit kyseessä. Tarkoitus oli kertoilla lisäteksteissä molemmista: ihmisestä ja harvinaisesta tekemisestä. Kesän kunniaksi ainakin tekemisraportointi hoitukoon kommenteissa.

   Olin viikonloppuna Tallinnan laivalla. Ison porukan kanssa. Tunsin heistä ennestään yhden ja melkein toisenkin. Ihan hauskaa oli. Muut jahtasivat humalan lisäksi petiseuraa. (JA hyvällä huumorilla. En siis ainakaan tuttujani tuosta hauku: heillä oli uskomatonta, rentoa läppää asiaan liittyen... ja muutenkin mielenkiintoinen tunnelma, jossa ne "elämän oikeat" ovat itse asiassa kavereita eikä mitään romantiikkahaihatteluja.) Itse jahtasin humalaa ja ysärikeikkoja.

   Suurin osa matkasta tuli kuitenkin vietettyä hytin perukoilla krapulassa öristen. Kuulostin varmaan Alkemistin linkiltä. Muy sexi! Onneksi oli juttuseuraa. Hytissä piipahteli (muidenkin asioiden kuin minun takiani) aina vähintään yksi ihminen. Ja oikeastaan eräs myös liikaa ottanut jätkä jaksoi pysyä samassa hytissä välillä höpisemässä ja välillä nukkumassa, vaikka kuulostin kuulemma Gonzillalta vessassa. "Pieni" viinansietokyvyn vika-arviointi pääsi käymään.

   Poista