torstai 15. toukokuuta 2014

Ihanan itsepintainen uninalle

Juuri kun pollani meinasi taipua realismiin ja tähän elämään suuntaamiseen, palaa Teddy uniin. Ja kunnolla. Tekee mieli jopa ajatella viimeöisten juttujen kertovan jostain muustakin kuin omista synapsiradoistani. Don't give up on me, uu uuu... 

Vaikka kyseessä olisivat omat puolitajuiset kehitelmät, liitelee hyödyllisesti ainakin yksi henkilö pilvissä.

Joka tapauksessa tosielämän tapailuista ja jopa ehkä suhteista huima määrä päättynee seuraavaan tajuamiseen: "Katselin varmaan enimmäkseen omaa haavehahmoa." Eipä siis paljon järkeäni häiritse, että tapailen tällä hetkellä nätin uskollisena omaa K18-uninalleani.

Toisaalta muuten ihan tätä niin sanottua elämääni ajatellen käyttäydyin varmaan sopivan röyhkeästi tänään parissa kummallisessa tilanteessa. "Olipa viime yönä hauskaa!" on aika helposti tyytyväistä omaa leijailua ylläpitävä takaraivoajatus, vaikka kuinka joku söpöläinen huuhailisi lähistöllä.

... Enkä jaksa alkaa pohtia nyt tai toivottavasti enää myöhemminkään kovin tarkkaan sitä, kuinka paljon ja miten naisen kannattaisi elehtiä ja pälä lälä. Kunhan jokainen tietää oman tilanteensa. Esimerkiksi itse luulen ja uskaltaisin oikestaan sanoa tiedän olevani tavallaan avoimen oloinen ja vaikuttavani varmaan jopa helpolta tai tyhmältä (tai liian tädiltä hmm muuten), kunnes paljastun lopulta suurin piirtein tapailun jätkäosapuoleksi. Jätkävivahdetta liittyen siis siihen romantiikkaharhaan, jossa suhde on se elämän tärkein tavoite.

Tosin onneksi herra Nallukka nyt sellaisena kuin hän päässäni asustaa on koko minäminä & mainettamammonaa -helvettiini ihana hellitys. Pelkät omakehitetyt yötkin pitävät yllä tyytyväistä valveillaolon tunnelmaa. Etenkin silloin kun yöt sujuvat mukamas jonkun muun ohjaamana, ilman valveunimuokkailuja siis. Kunnolla villiintyessäni voin vielä ajatella, että herra on varsinaisessa elämässäkin yhtälailla täyttä ihanuutta. Se naimisissaolo, niin. No, aina voi yrittää iloita ajatuksesta, että unelmiensa kaltaisia ihmisiä olisi ylipäätään olemassa. Vähän mukavampi maailma muuten vain.

Mukavampi maailma tulee hyvin pienellä vaikutuksella jo siitä, että alan laittaa nytkin rauhallisen teenjuonnin ja ambientin kuuntelun jälkeen ajoissa (... hsst) petiin. Hymyilen myös huomenna todennäköisesti normaalia enemmän, vaikka olisin ilman unia nukkunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti