lauantai 26. huhtikuuta 2014

Persetestejä

Viikonlopuksi huvittelin vähän netin persoonallisuustesteissä. En varsinaisesti taida uskoa ihan psykologisiinkaan testeihin (ainakaan vain yhden kerran / yhdessä mielentilassa tehtyinä). Netin hupailut ovat sitten vielä asia erikseen. Niiden kohdalla testissä on lähinnä istumalihasten kärsivällisyys. Vaikkakin näpyttelin vastauksia muuten puoliksi sängyllä vatsallani, jalkoja ilmassa heilutellen.

Ensimmäinen testi on jokin mukailu 16 tyypin testistä (mm. Carl Jung 16 persoonan idean kehittäjänä). Varsinaista testiä mukaileva nettitesti on melko asiallisen oloisella sivustolla. Olen joskus aikaisempina vuosina saanut toisella sivustolla tulokseksi muistaakseni INTP-tyypin, mutta nykyään tuli jo toisen kerran INFP, tältä sivustolta. Ajattelu olisi siis tavallaan vaihtunut tunteiluun. Ehkä. Toivottavasti ainakin ylianalysoinnin suhteen. En edelleenkään liputa mitään testejä totuuksina tai edes liian huomioitavina suunnanantajina, mutta nykyisen tyypin esittelytekstiä on sinällään ihan kiva lukea: olisi muka hyviä edellytyksiä taidehörhöilylle.


Selvin prosenttiero tulee viimeisessä parissa Assertive & Turbulent. En olisi siis tämän mukaan kovin emotionaalisesti vakaa, rauhallinen ja stressaamaton vaan perfektionisti, itsetietoinen ja tarkka imagostani. No jaa, ehkä. Ja joskus olen saanut kuulla muutamaltakin eri henkilöltä eri tilanteissa, että olen aika kiinnostava vaikkakin vähän pelottava, koska olen kuulemma arvaamaton. Tuosta on vuosia. Toivottavasti osaan nykyään olla liian ailahteleva lähinnä hiljaa pääni sisällä. En silti menisi vannomaan.

Toinen testi onkin sitten hauskempi. Ainakin kaikille pervoille. Pikkusiskon blogista bongasin linkin muutama viikko sitten. Tein tämänkin vastailun kahteen kertaan. Ensin vastailin siis viikkoja sitten. Ennen kuin olin mm. ajatuksissani sortunut Teddyyn.


Eipä tullut vaniljaa hirveästi enemmän tälläkään kertaa, vaikka olisi luullut: Teddy nyt taisi olla mielessäni periaatteessa kaikkiin vastauksiin liittyen, ja hänestä sain aika kiltin miehen kuvan. Olen tämän mukaan (edelleen, tälläkin kertaa) sataprossat kokeilunhaluisessa ja switchissä. No ei tavallaan yllättävää ajatellen harrastuksia. Taiteilujen ja esimerkiksi näyttelemisen olen kuullut jonkin teorian mukaan innostavan ihmistä siksi, että yksi elämä ja rooli ei riitä. Olin muuten jo toisen kerran tämän testin tuloksissa vähän enemmän dominoiva kuin alistuva. Jaha jaha. Kaipa tuokin ehkä sopisi. Tämä testi saattaa olla aika pöllö joka tapauksessa ja listata joitain juttuja kuten muuten vain aktiivisuutta dominoimiseksi. 

Tärkeimmät persetestit viime aikoina olivat kuitenkin ne reissulla kaapeista kaivamani lukioaikaiset pökät. Mahduin niihin, party on! Housuja todella halvalla. Olinkin ehtinyt kuluttaa tämänhetken luottohousuihin reiät.

En nyt sentään ala esitellä kuvia perseestäni, vaikka kuinka exhibitionisti olisin bdsm-testinkin mukaan (tuossa testi varmaan ainakin on oikeassa... ajatellen siis vaikkapa tätä blogissa avautumista ylipäätään). Imagon ylläpitoyritystä nimimerkillä ja kasvottomanakin.
Ja perseeni muuten kuuluu edelleen, ainakin unissa ja muuten ajatuksissa, juurikin Teddylle. Naurettava ja toisaalta todella hyödyllinen tämä lucid-unien taito, vaikka en kyseisiä unia kovin usein näe. Joka tapauksessa, eipä tarvitse liian epätoivoisesti ajatella kaikenmaailman seuraavia: "Juuri hän on minun minun minun, we are meant to be, nyt taidan sortua kunnolla toimiin à la Hanna Homewrecker." Ihminen on todentuntuisesti yöllä muuten vain mukana. Ei todellisena, mutta eipä voi mitään. Ihan hienosti tämäkin tuntuu toimivan verrattuna joihinkin puolikatastrofeihin (onnistuessaan tai ei) tosielämässä.

Olen muuten melko varma, että luomani maailmat ja ainakin niihin eläytyminen on niin vahvaa, että saan kaikenlaiset mielihyvähormonitkin kunnolla liikkeelle.

3 kommenttia:

 1. No olisit nyt kumminkin laittanut kuvan :o( Ei paljaaltaan, mutta vaikka noissa farkuissa. Tuo kokomerkintä lupaa aika hyvää..

  VastaaPoista
 2. Made in finland! Ylen joku juttu loppuviikosta "etsintäkuulutti" Suomessa tehtyjä vaatteita. Sinne sai tai saa kai yhä lähettää kuvan omistamastaan suomivaatteesta.
  Ps. Taidat olla pitkä tai sitten puntit laahaavat maata? :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo valmistusmaa oli täytyy myöntää vähän ylläri. En lukioikäisenä ajatellut niin vaatteiden alkuperää, hömm. Nyt kun katselin, niin harmi, että valmistajan merkki (kirjottu pari kirjainta vyönauhassa) on harsiintunut sen verran, ettei siitä saa oikein selvää.

   Puntit menevät joo sentin/alataitoksen kantapään alle :D! Jotain kenkävaraa hankittuna, sillä levenevät lahkeet olivat tuohon aikaan lyhyenä muka kauheat. (Pieni ompeluoperaatio, että teen housuista nykyaikaan sopivat suoremmat...)

   Poista