tiistai 31. joulukuuta 2013

Kamasutra gone tentacle

Joululoma on yksi niistä tauoista, jolloin alkaa lapsettaa kunnolla. Tämä oli yksi syy, miksi sorruin ostamaan lastenohjelmia ihan levyllä (maksoi suurin piirtein yhden erikoiskahvin). Toisaalta täytyy myöntää halusin katsoa pätkät samalla myös aikuisen silmin. Etenkin, kun takakannen tekstit ja tarina-aiheet tuntuivat jo ensivilkaisulla melko raflaavilta:

Jasminen lumotut kertomukset
Tarinassa Kilpakosijatar ilkeä merenneito kiinnostuu Aladdinista Jasminen mielestä ihan liikaa. Mitä kukkiikaan Pahan puutarhassa? Sen joutuvat Jasmine, Aladdin, Henki ja Sulttaani (tm, toim. huom.) selvittämään. Jasmine puolestaan oppii tärkeitä asioita ystävyydestä ja muista välittämisestä tarinassa Päivä katurottana.

Katsoessani pätkiä onnistuin useasti nauramaan ääneen muillekin kuin itsestään selville kaksimielisyyksille. Olen katsonut varmaan liikaa pornoa, myös piirrettyä sellaista, hömm.

Tämä vääräleuka-kuvanpysäytys-iloitteluni mahtuu tänne paremmin kuin muihin palveluihin. Tietenkin olen myös vapautuneempi omissa vääristelyissä ilman nimellä ihan joka tutulle kirjoittelua. Ei olla ihan liikaa myöskään karttamassani harrastebloggaamisessa (ainakin koetan ihmissuhteiden aihealueella blogissa pysytellä). Seksi oli yksi blogin aiheista. Kuvat ovat Disneyn omaisuutta. Sovitettu tarina on omaa rienaustani.

Päähenkilö on siis prinsessa Jasmine. Yksi ihanuus Aladdin-tarinoissa oli aina lapsenakin eksoottiset puitteet. Ja kukapa ei innostuisi tiikeristä lemmikkinä.
Tölli ja kissi Rajah.
Kamasutran synnyinmailla ollaan. Itse neiti on myös todella virkistävä poikkeus, kuin prinsessojen Coco Chanel: "Koltut kaivoon, napa näkyviin..." Näin myöhemmin tarkastellen tulee hahmosta paljon mieleen myös eräs toinen pitkätukkainen ja turkoosia (ainakin alussa) suosiva naikkonen, joka sitten vuorostaan juoksentelee raunioissa aseiden kanssa.
– Fuck the view! Olisi vähän parempaa laaksoa ja kukkulaa tarjolla.
Ja rienaustarinaan.
Vapaaneiti Jasmine on rentoutumassa rannalla. Melko pian päivä muuttuu kummalliseksi. Lonkerot hyökkäävät. Neito on silminnähden peloissaan.
Pian otteet eivät tunnukaan kauhistuttavilta.
– Forget the hair, get on with the bum! ... Can't help touching myself...
Sessioiden loppuvaiheilla Jasmine on jo maisteluun asti innostunut.
Jälkeenpäin: ... Shit, I'm doomed. Aladdin is never going to be this good.

Jasmine koettaa viettää tavallista arkea rantapäivän jälkeen. Ehkäpä lonkeroiden hempeästä väristä hieman vaikuttuneena hän kuitenkin muun muassa vaihtaa asuaan. Iltaisin tulee haaveiltua uusista erikoisista kokemuksista. Eräänä yönä hänen toiveensa kuullaan.
Hieman rajumpi herätys.
Niin lähtee Jasmine huoneestaan ja koko palatsista mukaan itämaisten neidonryöstötarinoiden protokollaa noudattaen. Neidonryöstäjänä toimii pahan puutarhuri Arbutus.
(... Katselin pätkät englanniksi, ja jopa useamman kerran kuulin pahiksen nimenä olevankin Arbitrage. Tämä kai sitten kertoo omista fantasioinnin kohteista, haha...)
Arbutuksen palatsilla. Act shy.
Takakansiesittelyssä kyseltiin "Mitä kukkiikaan Pahan puutarhassa?" Siellä Keltaisessa Ruusussa on ainakin selkeästi piipahdettu.
– Let's see how you suck.
Vielä Jasminen loppuajatuksia: Ah, fooled them all. Actually, I'm a trooper.
Selvitystä noille ajatuksille vaikkapa Redtubesta. 
______

Vaihdoin sitten blogin etenkin tuon videovitsailun jälkeen aikuissisällön varoituksen taakse. Eipä tänne hakusanoilla välttämättä eksytä, mutta yksikin mahdollinen sankarihahmoistaan liian äkkiä luopumaan joutuva lapsi olisi liikaa.
______

Edit! Blogi vaihtui myöhemmin taas sallitun sisällön kirjoitteluksi. Lukijoita tuntui olevan vähän, eikä blogia löytynyt hakukoneista. Sitten maaliskuussa 2014 se löytyikin, kun haettiin vaikkapa Jasminen ja Arbutuksen hakusanoilla yhdessä. Aikuissisältövaroituksen klikuttamiset ja tuon vääristysvaikutus kävijälaskurissa (go göögle) ei silti innostanut. Redtuben Jafar-videon linkki poistettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti