keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Beasty

Beauty and the Beast. Olisipa suomessa muuten käytössä enemmän sanoja, joissa on b. Beibe. Banaani. Blogi. Banaali.

Selibaatti. Mietin tänään, kuinka itseään toteuttavaa seksittömyyden kuvan ylläpitämistä blogi tulee aiheuttamaan. Päädyin tulokseen, että tuskinpa liikaa tilanteeseen vaikuttaa. Pari viikkoa, ja olen ollut vuoden ilman seksiä. Toisen ihmisen kanssa. Joidenkin määrittelyjen mukaan elämäntapa on selibaatista kaukana. Seksiä vastaan ei ole mitään. Toisten kanssa säheltäminen on se mietinnän kohde. Ihmetyttää oman kivan kieltävien askeettien onnistuminen ja todennäköinen itselleen valehtelu ylipäätään: unissa tapahtuu joka tapauksessa varmasti monella kaikenlaista, loppuun asti.

Ehkä vaihtaisin blogin nimen ja varmaan osoitteenkin, jos löytäisin itseni kunnon tapailusta ja taas panoista. Tai järkevämpää olisi tietenkin aloittaa kokonaan toinen blogi, vaikka sen tarina näihinkin (myöhemmin esim. näytönkaappauskuvalla paremmin selitettyihin) selibaattijorinoihin sopisi. Tai olen muuten saattanut ymmärtää Bloggerin joustavuuden liittyen noihin vaihtamisiin väärin. Joka tapauksessa nimeäni kun en palvelussa vaihtaisi, tuntuu, että täällähän voi tehdä mitä vain (ah), seuraajilla ja etenkin ilman.

(Edit! Ja nimihän muuten myös vaihtui vähän neutraalimmaksi.)

Se oli päivän btw. Ollut tänään mielessä eräs oma symboli, josta ajattelin kertoilla. (B-kirjain tuli varmaan huomattua, haha.) Koetin joitakin kuukausia sitten ylläpitää ruusua pimeässä luolassani. Ei kovin yllättävää: ei onnistunut. Ei ollut kyllä kiirettä hankkiutua kuolleesta eroon. Se kuivui ruukkuunsa. Myöhemmin siitä on ollut iloa parillakin tavalla. Ensinnäkin toiset vehkat on tullut ravittua ruusupuhjun muodossa.

Toinen ja se varsinainen asia on se symboli. Lykkäsin yhden oksan lasiin. Tuota puuhaillessa huomasin vasta ostaneeni tosiaan keltaisen ruusun ilman assosiaatiota pornokauppaan, haa. Vaaleat ruusut innostivat ostohetkellä.
Musteläiskä. Oma tulkinta alempana.
Tuosta on jossain välissä tullut kuin oma taikaruusu Kaunottaren ja Hirviön tarinaa mukaillen. Ja komppaan luolineni nykyään varmaan tosiaan enemmän hirviötä. Yksi lehti jo varissut. Jätin varaa terälehtiä enemmän. Hirviö: romanttinen kumppaninetsintänyyhkyily tässä ei ole meneillään. Laskeskelen ja tsemppaan tuollakin itseäni yhden maalin saavuttamiseen. Ennen kuin aikaa ja taikaa tippuu liikaa. (Hitot taika mihinkään katoaa, ommm...)

Beast pencil transformation (Beauty and the Beast)

Yllä olevasta videosta tuntuu käyvän hyvin ilmi muuten äänten vaikuttavuus. Piirtäjä Glen Keane.

... Ruusun siluetista tulee kunnon bilelisko mieleen. (Hei, b! Meinasin ensin puhua tanssivista liskoista.) Kukka on pää ja toinen käsivarsi on pään tasolla. Bileliskosta lisää mahdollisesti myöhemmin.

3 kommenttia:

 1. Bilelisko? Bilettävän lepakon kaveri?

  VastaaPoista
 2. Haha :). Kuvasta tuli vain paljon liskonpoikanen mieleen. Ei mitään tietoa, mutta periaatteessa muuten lisko sopisi lepakoissa termiksi tyypistä, joka ihastuu, mutta ei lennä kunnolla. Tässä olisi ainakin yksi. Onneksi persoonaihastukset (fyysisin juttu jokin shampoon nuuhkiminen joskus aikoinaan) melko poikkeuksetta itse heteroita. Ei turhaudu kukaan jne. Bi:ssäkin kirjain ahhahaa, apropoo. Tuohon eipä siis kuitenkaan ihasteluilla luokitella.

  VastaaPoista
 3. Terve.

  Tulin heittämään fläsärikommentin kun havaitsin, että jopa ymmärsit rääviä ja Banaalihkoa ilmaisuani traagisen kypäräpään blogissa.

  Olet aika näpsäkän näköinen tyttö tuossa sumuisessa kuvassasi, mutta en kerro siitä sen enempää, koska melkein tiedän että teitä naisia vituttaa kuunnella moisia latteuksia. Eikä sillä oikeastaan ole mitään merkitystäkään mihinkään.

  Olen tällainen semitaiteileva yritteliäs keski-ikäistyvä ukonrutale vaan savosta ja asun keskellä metsää yksinäni, koska miltei vihaan ihmisiä. Tälläkään maininnalla ei ole mitään merkitystä mihinkään - sanoinhan jo että tulin vain fläsäämään pikaisesti.

  Älä huoli - en ole Brutaali Barbaari joka alkaisi lurkkaamaan Blondia Beibeä netissä Betuliinipäissään. On nimittäin tässä muutakin tekemistä, kuten saada lakkakääpä kasvamaan purkissa jne.

  Selibaatissa elää moni nykyisin - oli se helppoa tai oli olematta.

  Ruusun siluetista minulle tulee mieleen pariskunta joka on eroamassa ja koettaa vielä hetken miltä tuntuu nojata toisen selkään. Sitten kaikki murenee.

  Heippa ja hyvää jatkoa.

  T: Selkänsä tuhonnut ninja savon kuusikoiden keskeltä.

  VastaaPoista