perjantai 20. helmikuuta 2015

Nätit sattumat sotkun keskelle

Tänään olen edelleen ollut hieman nyreänä eilisistä tapahtumista, tapailun typerästä lopusta. Enimmäkseen kai siksi, että saan tavarani ja voin antaa omat antamiseni vasta huomenna, ainakin näillä näkymin. Herraa on innostanut olla kunnolla exähuoransa luona valamassa tähän sitä elämänuskoa...

Voi tsiisus kuinka kuulostan katkeralta, mutta tuo viimeisin lause vain naurattaa, ja vihat ovat oikeastaan kokonaan itseäni kohtaan: mitä edes yritin tsempata itseäni ymmärtäväiseksi jotain aiempaa pettäjäpelleä kohtaan?! Eivät tuollaiset muutu. Suurin jahtauksen kohde mahdollisessa tyytymättömyydessäkin lienee kunnia ja reilun miehen maine, ja nämä eivät oikein millään tule enää takaisin.

Toopetapailun lopullisen paketoimisen odottelun keskelle tuntuu tänään tapahtuneen ihan mielenkiintoisia, piristäviä juttuja. Ainakin yksi on toisaalta melko uskomaton sattuma. Vähänkin harhaisempana alkaisin mielelläni varmaan kuvitella olevani erityisestikin universumin kämmenellä... (hahahhahahahah.)

Taivaalla on kaunis ohut uusi kuunsirppi. Tähtiä näkyy. Tunnelma on mukavan ilmava. Bongasin etsimättä ja vahingossa Libran tähtikuvion. Olen sitä joskus aikoja sitten oikein vahtaillut ja etsinyt onnistumatta. Olen vaaka. En usko horoskooppeihin. Kuvio on tärkeä lähinnä siten, että äiti opetti sen. ... Hmm, pitäisi varmaan soittaa ja juoruta äidin kanssa, saada tukea. Hän on siinä uskossa, että minulla on jokin onnistuvakin miesjuttu, jonka tiimoilta sain elämäni ensimmäisen kerran romanttisesti eläviä kukkia.

(Muistan edelleen kyllä origamikukkamiehen, jonka itse hylkäsin rumasti. Muiden muassa? Karma iskee... Voisi jo lopettaa, kiitos. En varmasti ole mikään niin sydäntenmurskaaja, että olisin vain näitä typeriä tapailuja ansainnut. Ööhm, tuossa ei ole mitään järkeä. Itse kaivan näitä mänttejä jostain. Viimeisimmän toopenkin kanssa olisi tosiaan pitänyt heti nähdä paska aiemman suunnitellusti tehdyn pitkäaikaisen pettämisen ansiosta, vaikka kuinka tavat olivat muka parantuneet ja pettäminen nykyään hävetti.)

Soitan äiskälle vasta sitten, kun koko homma on paketoitu lopullisesti. En ole muuten kertonut ikäeroa tapailussa olleen reilusti yli 10 vuotta. No, oikeastaan ei väliä enää, etenkin kun olen nyt päättänyt ikäeroa saavan olla ehkä maksimissaan 5 vuotta.

Yksi jonkin tason hauska sattuma on myös elämänkumppanini töllöttimen tällä hetkellä taustalla pyörittämä elokuva Hei, taas me lennetään! Olen aiemmin assosioinut tapailujani kananlentoihin ja komedioihin leffatarinan ensimmäisen osan avulla. Komediameno jatkuu, kyllä.

Nätein ja kiinnostavin tämän päivän sattuma tapahtui mennessäni nostamaan vielä yhden 20-euroisen tapailutoopelle annettavaksi. Emme nähneet miehen kanssa joka ilta parin viikon aikana (lapsikin oli yhden viikon miehen luona, joten ei tuolloin ainakaan onnistunut), mutta 40 euroa noin viiden illan leipäläpeeni tunkemistani jutuista taitaa olla silti liian vähän. Etenkin kun vodkaa saatoin tottuneena sienenä imeä huomaamattani hienosti.

Olin siis automaatille jonossa mielessäni miesviha varmaankin. Jostain pöllähti ohikulkien entinen työkaveri. Se, jota olen täälläkin käyttänyt täydellisenä esimerkkinä ihanteellisesta mörököllimiehestä. Hän moikkasi minulle, edelleen ihanan neutraalisti ja ihan vain muita huomioivan, kohteliaan ihmisen tavoin. Miesvihani laantui kivasti.

Eikä aiemmassa kirjoituksessani ylistämäni ei-kenenkään-kunnioittaminen ole ottanut liikaa valtaa. Ainakaan näkyvästi. Ihmiset kiinnostavat, ohikulkijat hymyilyttävät edelleen, vaikka varovainen kaikessa katselua ihmeellisemmässä tulen varmasti olemaan.

3 kommenttia:

 1. "Exähuora." Naiset, jotka puhuvat muista naisista epäkunnioittavaan sävyyn, ovat epämiellyttäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, rumalta kuulostaa. Mutta en ole pahoillani. Nainen oli vokotellut naimisissa olevaa miestä, ollut pitkäaikaisesti vaimon höynäyttämisessä mukana ja vaatinut kirsikkana kakun päällä ylläpitoa satasia kuussa. (Aiemmassa blogitekstissä kerroin.) En tuollaista naista lähtökohtaisesti pysty kunnioittamaan, vaikka yleisesti inhoan turhaa bitchismiä.

   Juuri tällä hetkellä, omien kivojen tapahtumienkin takia, olen kyllä vain tyytyväinen, että aiempi tapailu kaipaili lopulta "exähuoraansa". Eipä ollut hänenkään liitto poikansa äidin kanssa ehkä ihan turhaan rikottu.

   Poista
  2. Harkitsit suhdetta miehen kanssa, joka harrastaa sekopäisiä naisia??? Onneksi tulit järkiisi!

   Poista